>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Tre, av sex, poäng i helgen

Publicerad 2013-01-16 22:58:00 i Fredrik Åström #12

Jag är en så dålig förlorare att jag inte vill göra ett referat om matchen mot SK Lejon. Kan bara konstatera att det var en svår match på förhand och det var lite synd att behöva sakna några spelare till den samtidigt som vi även presterar något sämre än vi kan kräva av oss själva. Det var ett lag vi mötte för första gången. Ett lag som än så länge i år skrämt många motståndare. Vi fick känna och klämma lite på dom och vi har definitivt chans att ta revansch i bortamötet. Nåja, nog om den. Åt helvete med den matchen.
 
 
Helgen var väldigt lyckad. Att ta tre, av sex, poäng i helgen är godkänt. Men vi siktar högre än så. Det absolut bästa var dock det stora publikstödet. Det lockas mycket besökare till hallen även fast det kostar pengar, även fast det är kallt och även fast det är helg och man vill ligga på soffan efter en arbetsvecka. Det är ett tecken på att det inte bara är vi spelare som brinner för hockeyn. Vi är oerhört tacksam för intresset ni visar oss och vi försöker att bjuda tillbaka.
 
Den här säsongen känns det som om hockeyintresset i stan bara ökar. Det blåser varma vindar, som det så poetiskt heter. Jättekul.
 
 
 
Vad händer annars i laget just nu?
 
Adam Keinström har gått och blivit så fu**ing kär.
 
Simon Gahm har visat hur hårda hockeyspelare är genom att spela söndagensmatchen TROTS att han fick ett klösmärke på låret under matchen på lördag. En riktig tuffing det där.
 
Vi har bjudits på två tårtor av en sponsor. Laget delade på en och Peter Karlsson pressade i sig den andra dagen efter. Ryktet säger att det var en uppmaning från styrelsen för att Peter ska växa till sig lite. En sån powerforward kan ha nytta av lite extra kilon
 
Fredrik Blom har varit frånvarande stora delar av den senaste tiden. Tor Törnqvist har dock ersatt under en match och några träningar. Det har varit väldigt viktigt. Ett lag klarar sig inte utan en riktig kuf i omklädningsrummet under en längre tid.
 
Nils Jakobsson har gjort lite av en "comeback" efter en tids arbete på annan ort. Alla är väldigt glada för det. Förutom då jag, eftersom att jag får mindre svängrum till höger om mig i omklädningsrummet. Han hänger grejer på kroken som jag kunnat använda tidigare, dessutom har jag varit utan en skridskohängare och kunnat nyttja den på Nisses plats. Men inte nu längre.
 

Anders Vikman har dragit på sig Martin Timellskjortan och börjat ge omklädningsrummet ett ordentligt ansiktslyft. Vi har fått klisterlappar med namn på våra platser, dessutom så tacklade han ner en vägg och satte in en dörr där... vips så hade han byggt ett tränarrum. Dessutom har vi nu två förråd lättillgängliga genom att nyttja den dörren. Två förråd som jag, efter fyra år i laget, aldrig ens har sett. Man har hört folk snacka om "i förrådet" men man har aldrig riktigt trott på att det ens existerat. Det händer grejer där bakom kulisserna som publiken aldrig ser.
 
 
Toalettpappret är dock alldeles för dåligt. Det är något styrelsen måste diskutera.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Ordförande

Publicerad 2013-01-18 15:27:57

Vi tar upp skitpapperfrågan på nästa möte !!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela