>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Inför Bodens HF - Överkalix IF

Publicerad 2015-01-21 10:36:12 i - Allmänt

Vi har en vecka som tycks bjuda på ett väder som får den blå vätskan i termometern att frysa till is. En vecka som lär bli het med tanke på att vi har tre tuffa matcher på agendan. Först ut är Boden och vi inledde veckan med att slipa formen i måndags i en charmigt febernedsättande Skogshallen. På väg till Överkalix, när pendlarbilen började plocka upp sina passagerare tog Johan Hjelm och lämnade avtryck genom att beordra ungtupparna att sänka discomusiken, gärna sänka så att volymen matchade utetemperaturen. Men hemvägen var mer trivsam när alla tycktes taggade redan. Christoffer Kouivumaa och Johan Hjelm diskuterade taktiska lösningar, Jocke Nilsson analyserade "pass-i-fickan" situationer och funderade på flexabiliteten i klubborna medan Jocke Bengtsson gottade sig i all den beröm som slängdes över honom likt en Ice Bucket Challange.
 
Nu är vi redo för toppstriden i Björknäshallen mot ett, jämfört med senast vi möttes, förstärkt Boden. En uppgift som ska bli väldigt kul. Vi har inför matcher ett försprång på 2 poäng, vi vill mer än gärna utöka det till 5. Boden har som officiell målsättning att komma i topp i alltvåan och kliva igenom kvalet för att ta en plats i Div1. För att den kostymen inte ska bli för stor att bära så anstränger dom sig även utanför planen, däribland genom en hemsida som uppdateras, ofta tillochmed med motståndarlagsintervjuer inför match. Kika in deras hemsida via länken http://www.laget.se/bodenshf speciellt eftersom att det händer att dom även liveuppdaterar matchen, i textform. Så att du som intresserad kan följa nära varje spelhändelse värd att rapporteras.
 
I övrigt är ni även välkomna på besök till Björknäshallen i Boden. Nedsläpp 19.30. Brukar ingå fika i entrebiljetten, och senast även ett lottnummer som aldrig tycktes bli draget. Sympatiserar du dock med Boden, så är du även välkommen att stanna hemma, för stödet får gärna vara till oss. 
 
Väl mött!
 
/ Fredrik Åström
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela