>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

AllTvåan är igång!

Publicerad 2014-01-10 21:24:27 i Fredrik Åström #12

Vi har avverkat en grundserie som varit tuffare än någonsin. Vi har själv varit ett topplag i enbart en säsong och skulle försöka hänga fjolårssäsongen i hasorna, men allt eftersom serien gick så tog fler lag "oväntade" segrar och det kändes som om varje kväll ställdes vi inför en trepoängsmatch som var värd mer än så. Vi hade en dålig period tidigt på säsongen men växte och lyckades slutföra säsongen på ett sätt som vi var mer än nöjd över. Efter att ha gjort allt vad vi kunde och gett allt vi kunde så slutade vi på en förstaplats. En serieseger som vi kunde fira julen med.



Efter jul och nyår, då vi varit ledig istortsett hela tiden, blandat med dålig tillgång till spelare, så lyckades vi få ihop folk till ett par träningar innan AllTvåan skulle dra igång. I premiären skulle vi ställas mot Boden HF på hemmaplan. Senaste mötet var den tuffaste match vi spelat den här säsongen så vi kände mest att vi var tvungen att ge allt för att ens hänga med i premiärmatchen. På förhand tippade Norrhockey.se Boden HF som vinnare av AllTvåan och oss på en andraplats. Vi spelare ville hänga med i premiärmatchen, så vi trampade igång och lyckades vara det laget som själva höjde tempot i matchen och skickade signaler som vi själva ville ta emot och som Boden HF inte önskade sig. Tillslut stod vi som segrare med 5-1 och kan inte vara annat än mer än nöjda.



Om grundserien var jämnare än någonsin så kommer tyvärr AllTvåan vara ännu jämnare... så varje kväll kommer dom där tre poängen vara värd mer än någonsin och nu åker vi ner på en västerbottenrunda för att möta B-seriens obesegrade tabelletta - Clemensnäs samt Norsjö, som jag själv inte vet mycket om. Har vi fått slita som dårar tidigare så kommer vi matcha det... minst... för att få med oss poäng i helgen. Och det är vad vi ska göra, och vad vi kan göra. Vi ser framemot en härlig helg där hemmafans följer med på resan. 

Följ matcher på Facebookgruppen Blå maskinen (Sök efter Blå maskinen i sökfältet bara. Skitlätt)
 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela