>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Överkalix IF - Kalix UHC (Träningsmatch) INSTÄLLD

Publicerad 2013-01-02 23:39:29 i Fredrik Åström #12

Superderbyt som blev inbokad i veckan höjde hockeypulsen i hela hockeysverige. Leif Boork ringde och önskade in sig på pressläktaren där han kunde sitta och suga på en halstablett medan han som vanligt försöker nudda näsan med sin underläpp efter varje åsikt han hittat på. Tre supporterbussar från dalarna startade redan igårkväll men fick vända hem efter en middag i Gävle. En av dom där Jihdarna, vem fanken av dom det än är, hade redan packat ner sina något förstora skridskor för efterlängtade mellan-perioderna-intervjuer och hela Viasatgänget hade packat med sig fyra taktiktavlor, och åtta whiteboardpennor i olika kulörer, VAR för att kunna rita bågar för publiken... både före, under och efter match. I varje periodpaus, vid varje domarsignal och vid varje passning. Dom var redan taggade på att även få båda lagens tränare att rita bågar, båda lagens materialförvaltare och dessutom vaktmästaren skulle få rita bågar. Som specialgäst ringde dom in "Sotarn" och Vasiljenko för att båda två skulle rita bågar. Det skulle jävlar ritas bågar överallt... av alla.
 
 
Men matchen ställdes in bara någon dag senare efter att Kalix UHC plötsligt fick halva laget på skadelistan och andra halvan på sjuklistan. Det spekulerades i att den egentliga anledningen var lagets ledares oerhörda rädsla för Den Blå Maskinen, men det behöver inte vara sant. Den plötsliga spelarförlusten tyder på att rädslan inte bara var på ledarsidan.
 
 
Den Blå Maskinen kan därför inkassera en derbyvinst utan att ens behöva glida in på en skridsko.
 
 
 
 
Om jag känner lagkamraterna rätt så dyker det nog upp ett till inlägg om den inställda matchen. Kanske nämns det även att vi har en sargad trupp, men vi var ändå redo för spel. Vi får se.
 
 
 
Vi kör torsdagsträning och laddar upp inför helgen bortamatcher mot Burträsk och Lycksele. Nu kör vi!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela