Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Burträsk HC - Överkalix IF 2-4

Publicerad 2013-01-05 22:33:12 i - Matchreferat

Premiären av AllTvåan gick av stapeln idag. Vi i Den Blå Maskinen kunde skicka 16 utespelare, samt 2 målvakter, på bussen söderut. Vi är något sjukdomsdrabbat och kunde därför inte ställa upp med en full trupp, men det hindrar inte oss för att kliva ur bussen, skaka bort resan ur benen, tejpa klubban och kliva ut i Isbjörnen (Jopp, ishallen heter så) och kriga hem 3 poäng.

Efter att ha hamnat i ett underläge med 2-0 efter den första perioden kunde Rikard Boudin kliva in och reducera i mittperioden i powerplay. I tredje perioden klev både Joakim Nilsson och Nils "Comebackarn" Jakobsson fram och både kvitterade och tog ledningen för att sedan låta Anders Vikman helt stänga matchen genom att trycka in 2-4 i öppen bur.

Skottstatistiken skrevs 28-27 till Burträsk fördel, utvisningsminuterna delades jämnt med 6 minuter var.