>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Säsongen är över

Publicerad 2013-02-27 09:44:08 i Fredrik Åström #12

På måndag fick vi och Kiruna City förfrågan om att spela kvalspelet, istället för Clemensnäs HC, upp till ettan tillsammans med SK Lejon, Boden HF och Kalix UHC. Vi alla var eniga om att vi kör kvalet. Under tisdagen tackade Kiruna City nej och frågan går då automatiskt över till oss. Efter det så har ingenting hänt fram till idag på morgon då vi fått veta att de på något sätt har ändrat sig... igen... och vi kommer därför inte tillfrågas om att ta den platsen.
 
 
Så... ja. Någon med exakt information får väl gärna dela med sig av vad fanken som hänt.
 
 
Förbundet är inte känd för att vara förtroendeingivande... och det har inte blivit bättre nu.
Från första början så gick dom ut till åtminstone division 1-föreningarna och meddelade att inget lag kommer att tillfrågas om att ersätta ett lag i kvalet som valt att tacka nej. Under säsongen har dom återigen meddelat att dom står fast vid det beslutet. När säsongen dock var slut så valde dom att ändra sig och skickade ut förfrågningar ändå och någon gång efter den förfrågan så ångrade dom sig igen och valde att ta tillbaka det.
 
 
Vi kom inte tillräckligt högt i tabellen för att kvalificera oss för kvalspel och därför förtjänade vi heller inte den platsen, helt på sportsliga grunder. När nya möjligheter dök upp så var det en självklarhet att tacka ja till den möjligheten, men den försvann dock lika snabbt.
 
 
 
Nu låser vi in utrustningen i källaren och väntar på nästa säsong.
Hoppas att ni alla har en bra sommar och kommer tillbaka till Skogshallen när det är dags igen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela