>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Överkalix - Burträsk

Publicerad 2013-02-02 22:52:00 i - Matchreferat

Matchen blev som väntat en välbesökt och underhållande tillställning..
Vi inledde matchen lite segt men lyckades vinna första perioden med 1-0 efter ett delikat PP mål av Jan Joakim Nilsson,

I andra periodens inledning gick vi snabbt ifrån till 4-0 men darrade lite och släppte in 4-1 och 4-2 genom allmänt slarv!
Coach Niklas tog en taktisk Time out och samlade laget varpå vi återgick till ett mer vårdat spel och gick ifrån ytterligare genom Johan Ek (5-2) och Anders Vikman (6-2) innan signalen ljöd för pausvila.

Tredje perioden var inte fullt så underhållande trots en fight med kastade handskar. Vi lyckades ändå med stor marginal hålla undan och vinna med komfortabla 8-3 inför säsongens största hemma publik som återigen bar den blå maskin till 3 nya poäng!

Laget har även fått en ny pratglad kompis i omklädningsrummet, Jan Joakims papegoja!

Värt att notera, är att under alltvån har endast SK Lejon plockat poäng i Skogshallen! Vi hoppas att det förblir så efter morgondagens drabbning mot Lycksele!

Avboka utlandsresan, ta ledigt från jobbet, fixa barnvakt eller vad ni nu kan tänkas ha för andledningar att missa matchen!
Överkalix - Lycksele kl 13.00 på Söndag i Skogshallen!

Tack till publiken i dagens match! Hoppas att ännu fler hittar till Skogshallen imorgon! Hoppas ni uppskattar stämningen på läktaren lika mycket som vi spelare gör!


/Patrik Blomstedt

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela