>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Makin' us look mean

Publicerad 2013-02-08 16:20:57 i Fredrik Åström #12

Alltvåan går mot upploppsrakan. Vi har ett fyrapoängaförsprång till trean men en match mer spelad så samtliga poäng vi spelar om kommer vara ruskigt viktiga. Om vi inte vill att säsongen ska ta slut snabbt så måste vi ta ut oss mer i varje byte i varje match. Just nu har vi kvalplatsen i egen hand och egentligen kan den bara rinna ur vårt grepp genom lättja. Nästan enbart lättja och vi är väl skyldig varandra att det inte händer. Det blir en jädra kamp mot tuffa motstånd. De matcher som återstår för oss är Clemensnäs, SK Lejon, Rosvik, BT City och Kiruna City. Dessa fem lag, tillsammans med vårt lag... har de sex översta platserna i tabellen. Vi kliver, med andra ord, in i en period där vi måste, och Kan, kräva mer av samtliga spelare.
 
 
Ett steg mot kvalplatsen är att odla skägg. Ju fler strån laget har, dessto mer skräck sätter vi i motståndarna. Kan man ju inbilla sig iallafall. Det är värt ett försök. Därför har både Herman Wallenberg och jag själv satt igång att odla. Motståndare möter trotsallt hellre Kristoffer Berglund i en närkamp än Emil Kåberg.
 
 
    
 
 
 
Det är osäkert vilka andra som också odlar. Sami Kemppainen är en kandidat, Joakim Nilsson ser lite ovårdad ut och Mattias Karlsson brukar skaffa sig en elak och blond haka. Vi hoppas att fler försöker få oss att se mer elaka ut.
 
 
 
 
I skrivande stund är det svårt att svara på om Buss-Jocke kommer göra som i Slapshot-filmen. Med tanke på chipsreglerna så känns det inte jättetroligt, men man kan ju hoppas!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Lasse

Publicerad 2013-02-08 17:26:30

Matte K behöver inget skägg bara blicken från han kan få en att åka där ifrån

Svar: Micke Renberg hade nog lämnat studion efter en bild på en arg Matte K
Kalix Triangelns IF

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela