>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Lyckad helg!

Publicerad 2013-02-04 23:33:00 i Fredrik Åström #12

Det blev en riktigt lyckad helg!
 
Burträsk besegrades med 8-3 på lördag och segern följdes upp med ytterligare en seger mot Lycksele, med 9-3, på söndag. Lägg till Onsdagens vinst mot BT City och vi noterades för nio poäng av nio möjliga under denna vecka. Det var både målet och kravet och det lyckades vi uppfylla.
 
 
Supportergruppen - Blå maskinen - startades i mitten av veckan och på bara några dagar hade dom inte bara satt i ordning ett stort arrangemang runt helgens matcher, dessutom hade dom jobbat in folk i Skogshallen. Närmare 500 besökare... vilket är en, istortsett, tiodubbling! av vad publiksiffran legat på senaste åren. Vi spelare kan bara tacka å det hjärtligaste för att det finns såpass många eldsjälar i, och kring, föreningen samt glädjas åt att intresset för laget, och föreningen, enbart tycks växa. All ära till er.
 
 
 
 
Vi då, vi håller till nere på isen och liksom bara spelar hockey och försöker vinna våra matcher. Helgens segrar smakar gott i tabellen och även fast vi inte egentligen kan vara helt nöjda med vårt spel så lyckas vi ändå producera en hel del mål och samtidigt inte släppa till allt för mycket bakåt. Vi vinner hellre med 5-0 än 8-3... men vi skäms inte över en vinst trots att vi inte spelar så bra som vi kan, det visar istället bara att det finns än mer att kräma ut ur oss. Men, vi bjöd storpubliken på både många mål och fysiskt spel... det bör väl locka några i publiken att komma tillbaka efter denna helgs västerbottenturné.
 
 
David "Bagarn" Tegelid har spelat sig in i själen hos folket och hade en egen hejarklack, i hörnet vid julgrannen, som gav honom välförtjänta hyllningar. Kampen mellan målvakterna blev oavgjord då båda dessa höll borta samtliga skott utom tre och tog varsin seger, nu får dom istället tävla på träningarna i veckan om vem som ska få förtroendet nästa gång. Peter "Ben" Karlsson gick ner som back i slutet av Burträskmatchen och skötte det såpass bra att tränartrion inte kunde göra annat än att låta honom spela back även mot Lycksele och då går han in och gör en riktig stormatch. Jag vet inte, men börjar misstänka att backar i grunden är riktigt usla och att det är därför vi nu kan stoltsera med fyra forwards på backplats och lite får visa backarna hur backar egentligen ska spela. Boudin, Ek och Ström kan behöva den lektionen av oss och får givetvis nu mest se och lära av oss under veckan.
 
 
 
Nu avvaktar vi några bilder av vår eminenta fotograf - Amanda.
 
 
 
 
OCH... jag vill stolt tacka för alla toalettpappersrullar som jag fick ta emot på Lördag. I nästa inlägg ska jag nog ta upp det här med avsaknaden av ett Xbox och en storbilds-tv.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela