>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

En helg att glömma bort

Publicerad 2013-02-13 01:22:13 i Fredrik Åström #12

Hej kära följeslagare.
 
Vi har stökat av en helg som man gärna packar ner i en gammal träkista, slår ett hänglås på, gräver ner på en öde ö, ritar en karta till platsen på ett kex och ger kexet till en hungrig papegoja. Matchen, på lördag, mot Clemensnäs slutade med en förlust med 9-6 och vi kan tycka att om man levererar sex mål framåt, på bortaplan, så ska man lyckas ta med sig tre poäng... men i ärlighetens namn så gav vi förmodligen bort fem-sex av dessa mål i utbyte mot att göra två-tre framåt och det vinner man ingenting på. Vi var virriga och slarviga i uppspelsfasen och förstörde nästan våra anfall på egen hand samtidigt som vi var oerhört ohjälpsamma i egen zon. Clemensnäs är inte bättre än oss, snarare tvärtom. Men vi gjorde oss sämre än dom. Tyvärr.
 
 
Matchen, på söndag, mot SK Lejon må vi ha varit dåligt förberedda för men lyckas ändå stå upp rätt bra... i en period. Som matchbilden såg ut då, hade den gärna fått fortsätta se ut. Vi spelade oerhört defensivt och gick mer på kontringar eftersom att SK Lejon är ett väldigt duktigt lag. Vi tappade ett par lätta mål, ganska snabbt, och tappade hänget i matchen ordentligt. SK Lejon vann istortsett varje lös puck och varje gång vi gick till anfall var det på egen hand... och blev avväpnade direkt. Tillslut kunde vi summera matchen med att vi blev riktigt utspelade.
 
 
Sista perioden av matchen mot SK Lejon präglades dessutom av en handfull matchstraff där hemmalaget stod för en del riktigt smutsiga påhopp. Huvuddomaren gjorde sitt bästa, men "tappade matchen" snabbare än oss och det får väl vara hans betyg för dagen. SK Lejons #7 lyckades dessutom spotta på ordet "Sportslig" men där förväntar man sig någon form av avstängning - för hockeyns skull, så det går jag inte in på.
 
 
 
Nåja, inget mer om matcherna är värt att orda om bortsett från ett plusbetyg till Jesper Emanuelsson, Peter Karlsson och Rikard Boudin som gav allt i byte efter byte.
 
 
 
 
Vi krävde minst 3, av 6, poäng i helgen. Kom hem med 0. Oerhört dåligt. Nu har vi kanske "landat" lite och kan börja om. 3 matcher kvar, samtliga på hemmaplan, och nu handlar ALLTING om att vara redo för match och kriga skiten ur oss i byte efter byte, i match efter match, för att sluta så högt upp i tabellen som möjligt och vi ska inte få den platsen... vi ska förtjäna den!
 
 

Kommer ett inlägg om lite mer roliga grejer från helgen som var.
Jag är en dålig förlorare och behöver släppa det lite.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela