>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Hockeyhelg!

Publicerad 2012-11-30 19:25:00 i Aleksi Larsson #24

Då var det dags igen för dubbelmatch i helgen! Med fokus först på lördagens drabbning mot Brooklyn Tigers, förväntar vi oss en tuff match. Men med ett stort publikstöd och om vi spelar som vi har spelat de senaste matcherna så ska det nog gå vägen!

Jag har fått kliva som stand-in på bloggen, och därmed debutera som "bloggare". Då Fredrik Åström har fullt upp med att julpynta och sånt...

Förra matchen mot Brooklyn vart förlust 4-1. Överlag en jämn match, många målchanser men puckarna ville inte riktigt in. Men vi hoppas att dom trillar in imorgon och att vi fortsätter som vi slutade förra matchen mot Boden. Dock saknar vi bl.a. David Tegelid aka "bagarn" i uppställningen, som sist visade attityd på isen. Men då har vi Alf Patrik Blomstedt som spräckte måltorkan och placerade säkert pucken från egen zon i öppen kasse. Kanske vi får bevittna ett fruktat slagga från blå? eller kanske från slottet? Han har under veckan försökt övertala coacherna att han vill upp på forwardsfronten igen. Men det återstår att se. Oavsett så är han skyldig laget ett mål imorgon, då han valt att ta ledigt från söndagens match för att tillbringa lördagskvällen på julbord och säkert "bli sådär okristligt", som han brukar säga..

6 poäng är vad som gäller i helgen! Och 6 pinnar kan resultera i en andraplats i tabellen. Mer om matchen och resultat kommer imorgon, samt en liten inblick inför Rosvik borta på söndag. Förhoppningsvis har Fegon julpysslat klart och kan återvända till tangentbordet.

Kommentarer

Postat av: Sunken

Publicerad 2012-12-01 23:36:48

Riktigt kul blogg! Fortsätt med det och håll ångan i spelet uppe, Alltvåan efter jul:-)
Mvh en f d #24

Svar: Vi ska göra allt vi kan!
Kalix Triangelns IF

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela