>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Smågrejer

Publicerad 2012-12-15 00:46:14 i Fredrik Åström #12

Man vill ju inte vara den som är den som gnäller på andra, men mina lagkamrater är rätt värdelösa på det här med att ge sig ut i bloggen och klottra några bokstäver. Dom tror lite att det här är ett nationellt prov i svenska, men Simon Gahm visade att man liksom inte behöver kunna stava rätt, skriva ihop ord som inte ska ha ett mellanslag i mitten och att det här med skiljetecken inte alls behöver användas så ofta. Det är egentligen en förebild... för alla. Trots att han inte sitter i mitten i pendlarbilen påvägen hem, trots att han satt i framsätet påväg till Överkalix...
 
 
 
Åter igen... man vill ju aldrig någonsin gnälla... så får fler lov att yttra sig här. Alltid. Jag är tillräckligt trött på mig själv för att kasta ur mig inlägg då och då. Och ni behöver göra ert bästa, som läsare, för att sprida länken till folk oavsett om dom inte har internetuppkoppling. Har man ett Folkets Hus, så brukar man kunna boka internettid för att checka in. Vi har tillochmed en spelare... och samtidigt tränare... och samtidigt "refexväskaresenär" som aldrig ens varit in här. Nästan så att det bör meddelas till Herman för att notera som böter.
 
 
 
Nåja, vad kan man berätta... rent allmänt... Vi jobbar på att få MålvaktsHenke att övertala sin mycket bättre hälft att fota bilder under åtminstone hemmamatcher, eftersom att hon oftast kommer med på bortamatcher bara för att leta efter "loppis" ställen att fynda kakfat och diverseporslin. Själv jobbar jag på att studera HTML-koder för att fixa till lite i bloggen. Att skapa en snygg Logo, att skapa en gästbok, att skapa ett "Gilla" eller "Dela" via Facebook och annat smått och gott. Har inte lyckats med mer än att få in ÖIF-loggon i Webrutan samt att jag jobbar på... alldeles för många sätt... och få sökorden Den blå maskinen högst upp som Träff när man "googlar" det. Jobbar i det tysta liksom (och därför skriver det nu... för att få uppmärksamhet och försöka att mätta ens ego... lite som att stjäla ett andraass... )
 
 
Nåja, håller tummarna att ett Införinlägg dyker upp till den viktiga hemmamatchen nu idag Lördag. Eller inför söndagens bortamatch. Jag själv ska försöka uppdatera om streckstriden och David "Bagarn" Tegelid har LOVAT att göra ett eftermatchinlägg.
 
 
 
Vi saknar än ett inlägg efter Malmbergetmatchen. Det lär vi sakna i några år framöver.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela