>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

Ny form av lagträning

Publicerad 2012-12-08 12:41:16 i Fredrik Åström #12

När vi anlände till Skogshallen igår för att finslipa formen inför söndagens match mot Malmberget, som jag hoppas att någon kommer göra ett inför-inlägg om, ser vi traktorer och lastbilar med blinkande lampor utanför hallen. Det var säkert andra fordon, men jag är skitdålig på sånt där så jag kallar det för traktorer och lastbilar. Det pågick någon form av grävande och man hann ju tänka att det antingen satsas på en jättemodern multiarena eller att det åtminstone sätts in värme i hallen.
 
Ack så man bedrog sig. Det var ett vattenläckage någonstans, vilket innebar att Skogshallen var tömt på vatten. Där kommer vi redo för träning och får reda på att det inte går att spola isen, vi kan inte få vatten i flaskorna, det går inte att duscha efter träningen och om någon sätter sig och gör tvåan på dass så går den inte att spola ner.
 

Vi gjorde vår uppgift, vi körde träningen... sedan packade vi in oss fem stycken biffiga lirare i en liten pendlarbil och bara satt där och doftade svett från alla håll och kanter på kroppen. En timmes bilresa med instängda ljumskar dödade nog alla eventuella lockelser till att dra på sig dansskorna på kvällen och när man kom hem så fick man inte direkt ett "kul att du är hemma" av varken tjejen eller dottern.
 
 
Men, att vara så nära... blanda så många kroppsodörer... måste vara bra för en lagsammanhållning, man kommer varandra mer in på skinnet och det kan ses som en viktig förberedelse inför ett eventuellt AllTvåan-spel. All utveckling är bra utveckling!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela