>> Den Blå Maskinen <<

Från spelarna i Överkalix IFs division 2-lag. I med -och motgång, med blicken uppåt!

AllTvåan

Publicerad 2012-12-13 10:13:43 i Fredrik Åström #12

 
Om jag har lyckats läsa tabellen i "västerbottenserien" rätt och lyckats gräva fram rätt slutresultat i matcher som än inte noterats så ska Topp4 där vara klar redan innan den sista omgången. De lag som kvalificerat sig för AllTvåan är:
 
 
SK Lejon
Clemensnäs
Lycksele
Burträsk
(Kiruna City)
(Rosvik)
 
 
Vad det verkar så är SK Lejon ett ruskigt starkt lag medan de tre andra är mer jämngoda sett till antal poäng och slutresultat. SK Lejon har rusat genom grundserien utan en enda förlust och där dom spelade oavgjort så kammade dom hem bonuspoängen i antingen Sudden eller via straffar och stoltserar med en målskillnad på 125-25 (+100) Nu har dom iochförsig en match kvar, där dom möter seriens bottenlag som själva än inte fått vinna en match och ska man tippa så lär inget av lagens sviter brytas. SK Lejon mötte dessutom Burträsk igår och kunde gå och sova med en läcker vinst med 16-1. SK Lejon spelar dessutom sina hemmamatcher i Skellefteå Kraft Arena, vilket kan vara en upplevelse i sig. En upplevelse i sig lär det även vara att möta Burträsk på bortaplan i sin ishall Isbjörnen. Isbjörnen..! (Paul Mitchell Chiefs HC är ett lag som gärna hade fått ta en plats iochmed att dom har ett skitjävlacoolt namn, plus att dom spelar sina hemmamatcher i Umeå Arena, vilken är lite trevligare att spela i än en del andra hallar)
 
 
AllTvåan hittills är redan full av välkända hockeynamn och än mer klass än i grundserierna, och det kommer krävas mer, under både match och träningar, av samtliga lag om man vill ha något att hämta i den serien.
 
 
 
 
I helgen ska vi göra allt för att kvalicifera oss dit. Lördag 14.00 möter vi Stil Hockey i Skogshallen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela